Helgens festligheter ☺️

Hej bloggen! 

Började morgonen med att ta blodprover, igen.. Fick samtal i fredags att proverna jag tog i torsdags inte var så bra. Ända jag vet så min läkare bad mig ta prover snarast. I går jobbade jag så då hann jag inte. Hade en sådan underbar dag på jobbet☺️ första dagen som utbildad undersköterska 🤩☺️ jag känner mig säkrare och säkrare på mitt yrke och det är så himla härligt att få hjälpa människor. 

Men jag tar allt från början, har ju inte bloggat sedan i fredags. 

Fredagen. Då åkte vi över till älsklings bror och käkade middag, till min glädje var det favoriten, lax 😋nom nom nom. Vi satt där i någon timme innan vi drog på barnkalas, Massa folk och massa gofika ☺️ efter det åkte vi hem, skedade framför bron och somnade. 

Lördagen. Började morgonen på gymmet, efter det myste vi hemma innan vi fixade lite saker inför Afrika, åkte hem till älsklings bror där några vänner var, käkade tacos och fixade oss för fest, vi skulle på överraskningsfest och drog till en lokal och mötte upp alla andra. Temat var " ursäkta, jag måste ha kommit fel" vi var fyra stycken som klädde oss i pjyamas, hur mysigt ☺️måste ha mer pyjamaspartyn 🤩 det var många på festen, bland annat Nicki Minjaj, tomten, läkare, bröderna fluff plus massa andra 😂  en rolig tipspromenad och massa dans. Blev en trevlig kväll. Köpte donken påvägen hem . 

Söndagen. Myste en stund i soffan innan älskling skulle iväg och jag mötte upp hans bror och sambo för lite äventyr. 

När min sambo kom hem lagade vi pannkakor 😋 senare på eftermiddagen drog vi ett stort gäng på elva personer till Mall för lite mat i vippen och sedan bio där vi sig The Mule. Jag åt majskyckling som var riktigt god, filmen var superbra och det var en riktigt mysig avslut på denna helg ☺️ tack alla fina människor för denna fantastiska helg.

Måndag. Gymmet och sedan åkte jag till jobbet ☺️ på eftermiddagen hämtade älskling mig. Vi blev bjudna på middag i Solna på Esuki sushi, bästa sushin 😋😋😋 vi beställde tre olika rätter och jag älskar verkligen att äta en salig blandning av mat, såsom tacos, tapas och sushi 😋  vi avslutade måndagen med andra och sista behandlingen av dukoral mot kolera inför Afrika. 

Tisdag. Och här är vi nu, tisdag och den började med gymmet, körde rumpa i dag och en hel del stretchning. 40 minuter senare var vi klara. Sen har jag som sagt varit på labbet och lämnat prover. Ska möta upp en kompis om en stund och låna en sak inför resan, hämta ut lite paket och bara ta det lugnt idag. Har lite att fixa med andra saker i dag med. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

Allmänt | |
Upp