Vi kör efter Afrika istället 👍

Vi har kommit fram till att min behandling börjar efter Afrika istället. Först fick jag veta att jag inte ens behövde hämta ut och betala för injektionerna, utan dom hade det där 😦 sen var det en personal som jobbade där idag som annars inte jobbar där så hon bokade mig på fel avdelning 😦  så dom hinner inte börja med min behandling eftersom det tar ett tag, man ska kolla reaktion på behandling, själva behandlingen tar tid och sedan ska man vara där ett tag efter, så hon hade råkat boka mig på en 20 min besök... . Jag kommer ändå inte hinna känna en skillnad om jag tar det nu , sen uppehåll på två veckor och sen en till. Man ska ta det varje vecka i sex veckor . Så jag bestämde att vi börjar behandlingen efter Afrika,...  Jag klarar mig i två veckor till och det är inte så lågt att jag behöver en blodtransfusion .. Två veckor mer eller mindre. Så nu är det bara att njuta och skapa fina minnen i Afrika 🙈🙈🙈 så pirrig. Ett till malariapaket att hämta ut sedan har vi nog allt 😀 snaaaart åker vi, bara några dagar kvar 😀😀😀 det ska bli helt fantastiskt att se en annan del av världen, en annan världsdel, ett helt annat land, natur och klimat. Och så många olika flygplatser och flygplan 🙈 om jag inte får bort min flygrädsla nu så vete fan 😂 den försvann faktiskt när jag flög hem själv från Grekland 2016. Men kom tillbaka efter den jobbiga landningen efter Ungernresan 2018. Jag kan flyga, jag är inte rädd 😂😂 👊👊 

(null)

Jag kommer att uppdatera om Afrikaresan här såklart, vet inte hur mottagningen är på savannen men på vissa hotell ska det finnas internet. 

Har ni märkt hur ljust ute det är förresten 😀😀 klockan är över halv fem och det är fortfarande ljust. Hur underbart är inte det . Snart är våren här, vad jag ser fram emot den. Förra våren var jag i Barcelona, perfekt tid på året att åka dit. Vilken underbart fin stad. 

(null)


Allmänt | |
Upp