Age Balance ☺️

God morgon !

Morgonen började med en powerwalk i 40 minuter, känns så härligt att starta dagen på det sättet vi gör. Och vilken skillnad det gör att äta var tredje timme. Allt blir så mycket bättre. 

I går då, mötte upp bästis för lite lunch och shopping. Jag hittade en superfin långklänning från Zara på rea. Vi käkade lunch på favoritstället Thelins, deras sallader är riktigt bra 😋 

Sedan skiljdes vi åt och jag begav mig till Odenplan och gick till Age Balance. Där började jag eftermiddagen med en aromamassage på en timme. Helkropp. Fan vad ont jag har i min rygg och nacke , så det var riktigt skönt att få massage. Efter det hade jag en timmes ansiktsbehandling , rengjorde ansiktet på djupet vilket var jätteskönt. Fick veta att jag har en hud som en tjugoåring, hon blev chockad när jag sa att jag är mycket äldre än så ☺️ stället kan jag starkt rekommendera, jag var supernöjd med mina behandlingar. 

Jag köpte ett serum till mina ögonbryn, jag älskar verkligen ögonbryn och tyvärr när man var mindre ville man ha streck 😱😂så då noppade man en hel del. Nu ska jag få mer ögonbryn, efter en månad ser man resultat så får se om det funkar på mig då. Varje kväll ska man ta serumet tills man får det resultatet man vill ha. 

Började på mitt utkast i går så det ska jag skriva vidare på, väldigt spännande tema som ni får läsa om senare idag 😃 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Allmänt | |
Upp