Ambassadbesök ☺️

God morgon bloggen! 

Jag har sovit riktigt bra i natt, och tydligen rätt djupt då jag har drömt en massa ☺️ känner mig utvilad och redo för denna torsdag. 

I går åkte jag till tanzanias ambassad. Måste bara berätta en rolig sak, ringde dit på morgonen och började prata min svengelska 😂 min riktigt dåligt engelska... Efter ett tag frågade hon mig vart jag kom ifrån, Stockholm svarade jag och hon började prata svenska med mig, och jag la inte märket till det så jag fortsatte med mig riktigt dåliga engelska, säkert en minut innan jag fattade att hon pratade svenska med mig 🙈🙈🙈🙈 hihihi... Iaf , åkte dit och ansökte om visumet. Skönt att ha det gjort innan man åker. Det är bara några veckor kvar nu 🙈🙈🙈 the trip of my life. 

Man ska verkligen ta vara på tiden av sitt liv, leva det till max, uppleva saker, skapa minnen, mycket kärlek, lekfullhet och skratt. Jag älskar verkligen att skapa annorlunda minnen. För mig är det att leva ☺️

Nu tänkte jag städa bort julen och fixa lite här hemma. Ikväll är vi ett stort gäng som ska käka och gå på bio tillsammans ☺️☺️ ska bli jättemysigt, rekommendera gärna biofilmer jag måste se, älskar att gå på bio. Ikväll blir det bohemian raphsody igen 🙈 den filmen är jättebra. 

(null)

Allmänt | |
Upp