Tänk på valen man gör

God morgon!

I går hade vi en supermysig dag och jag slappnade av för första gången på en månads tid, mitt busiga lekfulla jag var åter i bruk och det kändes fantastiskt. Den här månaden har varit jättejobbig, saker har hänt, inte en sak, inte två, inte tre utan väldigt många saker som gjorde att min kropp låste sig totalt för att vara beredd på nästa sak. Det krävs mycket och i fredags blev det för mycket.

Människor brukar säga till mig att jag är som en öppen bok och jag vet om det själv, man läser mig väldigt tydligt och japp jag har en sårbar sida också, jag är inte alltid solstrålen som jag jämt får höra att jag är. Min låga lyser extremt mycket. Men ibland händer det saker i ens liv som gör att jag inte kan hålla den där lågan lysande, när nått har trängt in i min sårbarhet blir jag ledsen. 

Ups and downs, det är väl så i livet. Och livet ställer en inför val, hela tiden, och i bland görs val som jag inte kan styra över. Vi kan ta mobbing tex, om någon mobbar dig, då gör den personen det valet att mobba dig och det drabbar dig. Du får må dåligt över någon annans val här i livet. 

Vi går tillbaka till i går, började dagen med en dag på stranden och lite stand up paddel board, eller sup som man kan säga, så himla mysigt, såg några göra det i Kungsholmen med. Efter det skulle resten ut på sjön och vi åkte hem till min familj, vi skulle dit på middag men kom redan vid halv två, tog en helt underbar promenad med min lillasyster, och en känsla av landet kom som en våg, det var så fantastiskt underbart, vilken promenad. Sedan blev det grillbuffe, massor av gott, hemlagad potatissallad, olika grillade kött, ostar, sallad m.m och alla mina syskon var hemma. Mys ! Sedan åkte vi hem och jag fick en helkroppsmassage som verkligen var behövligt, jag kände hur min kropp slappnade av och jag kunde för första gången släppa ner mina axlar och andas på en månads tid. 

Vi såg klart på Ted Bundy filmen innan vi gick och la oss. Nu är det en ny vecka som väntas! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Allmänt | |
Upp