Fallskärmshopp i Gryttjom

Nu har vi lämnat kvarnholmen och veckan där var fantastisk. Nu är vi tillbaka på landet och det är riktigt mysigt här med. Innan vi flyttade tillbaka hit i lördags hann vi gå på bio och såg Annabelle som var riktigt bra. Vi satt på helspänn under hela filmen. Så den kan jag verkligen rekomendera. Sen i fredags startade vi dagen med en rejäl långpromenad på en och en halv timme. Sedan solade vi, beställde lite badkläder till Grekland och sedan tog vi en roadtrip till Lidingö i några timmar. 
 
I lördags flyttade vi och storstädade fram till klockan 15 och sedan åkte vi och handlade och bara myste resten av kvällen. 
 
I går åkte min familj till Gryttjom för att min bror skulle hoppa fallskärm. Det var jättehäftigt att se när dom hoppade och himlen fylldes med massor av fallskärmshoppare. Jag skulle aldrig våga hoppa själv så jag tyvkte att min bror var jättemodig och det var häftigt att höra hur hans upplevelse var. Älskade bror. Det tog hela dagen för det var en bra bit att åka men det var en riktigt mysig dag. 
 
På kvällen blev det thaimat och så. 
 
 
 
 
 
 
Allmänt | |
Upp