Helgen

Vilken mysig helg jag har haft, fredagen har jag ju redan skrivit om men i lördags hade vi folk över på spelkväll och ostbricka , vi var åtta personer som umgicks, käkade thaimat och sedan spelade vi Rackare och med andra ord, jag tycker att det är superkul att ha spelkvällar för jag älskar att spela spel. Så kvällen blev toppen på alla sätt och vis. Vilka underbara människor jag har i mitt liv. Kan verkligen rekommendera dessa spel. 

Spel är ett måste att ta med till Grekland, då blir det enklare men fortfarande roliga spel, kortspel och yatzy. Vad jag längtar till nästa månad, så galet mycket. Jag är så stressad just nu med boende och så, det tär att flytta runt så blä det är lite jobbigt just nu. Så Grekland är efterlängtat. Ja vi kommer att bo på massor av olika öar men det blir inte samma sak som nu. Lääääängtar till vår resa med våra vänner ❤️

I går åkte vi och spelade minigolf med min sambos bror och tjej, jag kom på tredje plats , jag älskar att spela minigolf så det varken riktigt mysig eftermiddag. 

Efter det lagade vi middag och kollade på filmer. 

I dag har jag sprängande huvudvärk så jag hoppas att det försvinner snart. Har inte tid med detta. Har en hel del att göra i dag så. Var i väg på lunch nyss , blev en laxsallad, bästa. Så nu ska jag ta lite smärtstillande och hoppas på det bästa. 

(null)Allmänt | |
Upp