I väg i några dagar

I dag har jag städat och tvättat massor, och packat en resväska, vi åker bort i några dagar, jag längtar så himla mycket till eget boende nu, att bo bland kartonger och få flytta runt är jättejobbigt, att inte få kunna ha sin fasta plats, sitt eget krypin. Jag älskar att åka runt i världen och i Sverige, resa hit och dit och uppleva saker men vill komma hem till mitt eget , att veta att man har sin trygga plats, för sitt hem blir ändå sin trygga plats här i livet. Nu är det mycket packa, packa upp, packa ner osv och jag börjar tappa kollen på vart jag har mina saker vilket är väldigt stressigt. 

I morgon ska jag skjutsa några till Arlanda och snart är det vår tur, nästa månad åker vi med våra goa vänner till Grekland på båtluff i tre veckor, jag längtar galet mycket, jag älskar Grekland. Och jag har inte skrivit trippen än hur vi kommer att åka utan det kommer ni få reda på när vi är på plats, första hotellet är bokat ☺️ wohoooo! 

(null)

Jag har varit i Grekland fyra gånger tidigare, när jag var på Zakynthos så besökte jag det där berömda vraket, det var hur häftigt som helst att se det, klipporna runt om detta vrak är sjukt höga. Känns overkligt. Jag var aldrig på toppen av klipporna utan vi var på stranden där själva vraket ligger. När jag var på Santorini så åkte vi ut till vulkanen som är därprecis utanför ön, man ser den när man är på Santorini, den är svart och det är bara massor av sten, men det var ändå häftigt att ha varit på En vulkan, som tydligen är aktiv? På Mykonos blev det inget annorlunda besök utan vi hängde mycket i "lilla Venedig" , hur vackert som helst.

Åh vad jag längtar till Grekland 🌞

Allmänt | |
Upp