On the road

Nu har jag precis anlänt till Arlanda, önskar att det var augusti nu och vi är här för att ta flyget till Grekland, men icke. Ska hämta min familj som har varit i NY. Men snart är det min tur . 

I går hade jag en supermysig dag tillsammans med min lillebror. Hjälpte honom att storstäda hans rum och det blev riktigt fint, möblerade om och rensade bort saker. Det tog flera timmar. Sedan hjälpte jag honom att boka resa till Grekland som han ska åka till med en kompis i sommar, sin allra första utomlandsresa ensam, utan föräldrar. Så han var så glad när allt var bokat och klart. Vi skrev packlista m.m. Sedan kollade vi på bilder och filmer från deras hotell. Vilken lycka man såg i hans ögon. Och vilket underbart hotell. 

Jag var tjugo år när jag åkte på min utomlandsresa utan föräldrarna. Det var till zakynthos i Grekland. Jag tycker att man växer som människa efter varje resa så är så himla glad för min brors skull. Resfebern kom. Min lilla plutt. 

Idag blir det även en tripp till Enköping, hämta syster bland annat. Så lite roadtrip väntas ☺️och massa mys med la Família . 

(null)

Allmänt | |
Upp