En av de djupaste inlägg någonsin.

Detta är ett inlägg jag drog mig för att skriva, jag tänkte först att man inte ska bry sig överhuvudtaget, inte lägga ner tid på det men sen känner jag att detta är ett sånt viktigt ämne att ta upp så att fler inte drabbas och att man faktiskt gör sin egen röst hörd och inte bara låter det vara..

Det var i torsdags kväll, vi hade en sådan himla mysig kväll i goda vänners sällskap. Men sedan får jag ett meddelande av en person, jag läser det och känner att tårarna tryckte i ögonen. Jag höll god min och sa att jag går och lägger mig nu, godnatt. På väg hem kunde jag inte hålla tårarna borta och fick flera gånger sätta mig ner på marken och en stor frustration tog vid. Jag blev utsatt för grov mobbning, en person som kränkte mig utseendemässigt, och blandade in min mamma också, som är död och som jag vet är jävligt stolt över den jag är i dag. 

Denna person kränkte mitt utseende grovt och påstod att jag gjort massa skönhetsoperationer hit och dit, att jag tränar som fan och att jag funderar på fettsugning. 

Att jag har botox i mina läppar, att jag har lösfransar, löshår, bröst i XL och hit och dit. 

Det hade inte spelat någon roll om jag hade gjort allt det där.... 

Jag har aldrig gjort något med mina läppar och vill inte göra det heller, jag har haft lösfransar en gång i tjugo sekunder på en photoshot, jag har aldrig haft löshår. Japp jag har blonderat mitt hår för två år sedan SO WHAT? Vad fan spelar det för roll? 

Japp jag har förstorat brösten. Jag gjorde det för att jag ville ha bröst, för min egna skull för att jag tycker om bröst och jag hade mindre än A innan. OCH? 

Och om jag hade gjort allt personen påstår att jag gjort? 

Överdriver träning? Jag tränade styrketräning förut för att få muskler för att på så sätt gå upp i vikt. Eftersom att jag vill gå upp i vikt men jag har problem med min ämnesomsättning som gör att jag kan äta massor men utan att gå upp någonting. Jag älskar mat, jag älskar att äta och jag har gått ner i vikt pga jag har problem med min mage. Så nej jag strävar inte efter att gå ner i vikt, tvärtom. Så fettsugning är på lång väg inte aktuellt någonstans... 

Varför skriver jag ens ut detta? För att jag är så jävla TRÖTT på att människor ska klanka ner och göra personangrepp utan anledning, för vad i helvete är anledningen till alla dessa påhopp? 

Jag är och utvecklar mig hela tiden till en bättre människa. Jag är grym på mitt jobb, jag älskar att ta hand om människor som mår dåligt både fysiskt och psykiskt. Man utvecklas hela tiden som människa, jag är inte samma människa som för tio år sedan. Jag står fortfarande fast vid samma saker som jag gjorde då som nu och på andra plan utvecklas jag. Det gör man HELA tiden och JAG är stolt över den jag är i dag. Jag dricker fortfarande inte, aldrig varit full och det ända jag har emot alkohol är att vissa inte vet vad sin gräns går, när man skadar sig själv och andra. Jag dricker inte för att jag tycker inte att det är gott. 

Det är INTE okej att mobba andra, göra brutala påhopp och få andra att må skit. Och man ska fan inte hålla käften och bara låta mobbare fortsätta. Mobbing är psykisk misshandel. Och det är mottagaren som bestämmer hur grovt det tar. 

Lyft upp era nära och kära i stället, nämn hur vackra dom är, både på utsidan och insidan. Tycker ni att dom gjort något hemskt mot er så behöver ni inte vara vänner, klipp relationen, hitta nya bra människor i era liv. Utseendet? Vad spelar det för roll hur man ser ut? Det är väl ändå personligheten. 

Så det är bara okej att göra något med sitt utseende när man ser det på utsidan? Är det okej att minska brösten om man har stora bröst och det påverkar ens liv negativt? Är det okej att göra en fettsugning när man är överviktig? Är det okej att göra bröstimplantat när man har haft bröstcancer? Är det okej att sätta in ett plastöga om man har tvingats operera bort ett öga? Självklart.

Är det okej att operera sin näsa om man tycker att den är stor? Är det okej att operera sina bröst om man vill ha större bröst? Är det okej att göra läppförstoring om man vill ha det? SJÄLVKLART. 

Är det okej om man gör hårförlängning om man vill ha längre hår? Är det okej att göra sina naglar om man vill det? Är det okej att göra sina fransar om man vill det? Är det okej att raka sina ben om man vill det? Är det okej att fixa sina ögonbryn om man vill det? Självklart. 

Är det okej att träna bara för att man redan är smal, JA! Såklart att det är.

Hur ska mobbing få ett stopp när vuxna människor sjunker så lågt att dom mobbar? 

Texten jag fick var mycket grövre, men detta räckte tyckte jag. 

Jag vill få ett stopp på dessa idioter som trycker ner andra hela tiden. Som gör saker mot andra. 

Jag hade en stroke när jag var liten, jag fick en syrebrist i min hjärna som gör att jag i dag är försvagad på hela min högra kropp. Jag började tidigt med rehabilitering, jag har fått jobba som fan och mitt liv var rehab, talpedagog för att lära mig att andas rätt, jag har opererats på flera ställen, jag är vänsterhänt, har försämrad syn, försämrad motorik på höger sida både ben och hand. Jag älskade att spela piano när jag var mindre, jag verkligen älskar det än i dag men kan inte spela med min högra hand. Jag lärde mig simma när jag var fem år på rehab. Fick göra en jättejobbig operation på hela högra benet när jag var fem. Jag visste att jag skulle behöva göra en operation i halsen och gomen i framtiden för att andas rätt, innan det skrattade folk åt mig när jag pratade. Vilket resulterade i att jag aldrig vågade prata inför folk. För jag blev så ledsen för att dom skrattade åt mig, vad var det för fel på mig ? Jag kunde ju inte hjälpa det? Det sårade så himla mycket. Jag sköt på operationen när jag var liten för att jag var rädd. Dagen kom år 2008, då bestämde jag mig. Att nu gör jag den. Dom opererade vid halsväggen, satte en lambon och opererade i hels gomen. Det var en stor operation och jag kunde inte andas, låg på intensiven, och det utvecklades en godartad tumör vid kräkreflexen som var jättestor. Jag var helt blockerad upp till näsan vilket gjorde att jag inte kunde andas genom näsan överhuvudtaget. Jag hade en vägg där vilket var jätteobehagligt, och dessutom denna tumör som gjorde att jag konstant mådde illa. Så var jag tvungen att ha det i ett års tid. Det var en ren mardröm, var hos läkarna varje vecka. 

Ett år senare fick jag äntligen opereras igen. Och jag kunde andas. I dag har jag sviter kvar, jag har kronisk bihåleinflammation, svårigheter att få fram ord i bland och att ha styrka i rösten. Men jag är så tacksam över att kunna andas. Och att tumören är borta 🙏 

Det jag vill säga med detta är, att kommentera aldrig någons utseende på ett negativt sätt, skratta inte åt någons utseende. Var sjyssta mot varandra. 

Detta är något jag aldrig nämnt tidigare, inte ens för mina föräldrar. Min mamma fick aldrig veta att jag blev mobbad i skolan pga mina talsvårigheter då. Jag visade aldrig hur hårt det faktiskt tog på mig. Det gjorde det! 

Så japp en rekonstruktiv plastikoperation har jag gjort och jag har även gjort en bröstförstoring. Mina bröst sitter där, jag tänker inte skämmas över att ha bikini, jag tänker inte skämmas över att dom syns bättre i vissa kläder, jag tänker ha lite urringat ibland. 

Och oavsett mitt utseende så ÄR JAG EN BRA TJEJ 👍 

Detta är jag, mitt hår, mina ögonbryn som jag fyllt i litegrann, mina ögonfransar med mascara på, mina läppar som har ett naturligt put, ler jag ser läpparna annorlunda ut såklart. Mitt hår skiftar i färg, det har det alltid gjort. På denna bild hade jag blonderat håret ett år tidigare. Och plattat det. Vill inte jämt ha mina lockar. En väldigt naturlig och enkel sminkning som tar mig fem minuter. Tadaaa! 

(null) 

Allmänt | mobbing, stoppa mobbing | |
Upp