Kör försiktigt !

I samarbete med Billigastebilförsäkringen

Att hitta rätt bilförsäkring som passar just dig är nu enklare, här kan du jämföra de olika försäkringsbolagen. Att ha försäkring på sin bil är ett måste, iaf så måste man ha en trafikförsäkring enligt lagen. Man vet aldrig när skadan inträffar, det finns olika försäkringar såsom halv, hel, tilläggsförsäkring m.m . 

Jag har haft körkort sedan 2007 och jag har aldrig varit med om något med bilen, förutom för två år sedan då jag var med om en seriekrock. Vi var fyra bilar inblandade och jag var i bil nummer tre, ingen människa dog i denna läskiga krock som tur var. Bilen hade en bra försäkring och jag fick även pengar för sveda och värk. Bilen mådde sådär och jag kom lindrigt undan med hjärnskakning. 

Att ha en bra försäkring är väldigt viktigt, vare sig det gäller dig själv, dina familjemedlemmar, dina djur, dina saker eller din bil så är det viktigt och att ha allt på ett och samma ställe kan även sänka kostnaderna. 

Ni som inte vet vad trafikförsäkringen som du måste ha enligt lag innebär att den täcker skador på annans bil och skador på personer i den bilen. Alltså inte skador på din egen bil. På andras bilar. 

Hur mycket en försäkring går på beror på bilens ålder, din egen ålder, hur länge du har haft körkortet och lite så. Men kika på nätet på olika bilförsäkringsbolag för att hitta ett som passar just dig så att både du, din familj och bilen är försäkrad på ett bra sätt mär ni tex är ute och åker på en roadtrip tillsammans. 

Man ska inte ha tänket "det händer aldrig mig" för plötsligt händer det dig. Och skjut inte upp saker. På billigastebilförsäkringen.nu kan du jämföra olika försäkringar. 

På min fd bilförsäkring så fanns det en tilläggsförsäkring som betalade för hela min sjukhusvistelse, även för medicin om jag behövde samt för annan behandling. Jag hamnade bland annat på smärtcentrum där jag gick på samtalsterapi för att prata om bilolyckan jag var med i för att senare inte drabbas av posttraumatisk stress. Jag tyckte att det var jätteskönt att bli kontaktad av dom och gå på terapin. Tilläggsförsäkringen täckte det. 

Så när du ger dig ut på vägarna i din bil, se till att du har täcknat en bra bilförsäkring och slå ihop dina försäkringar för bättre pris. 

Och glöm inte att köra försiktigt, stressa inte i trafiken, håll avstånd och var ute i god tid, planera din körning. Allmänt | |
Upp