Min midsommarhelg

Tack snälla för era fina kommentarer om inlägget nedan 🙏  

Hur såg midsommarhelgen ut för övrigt då? På midsommardagen spelade vi kubb på morgonen. Senare var vi sju personer som åkte båt och jag fick för första gången styra en båt på riktigt, det var riktigt svårt och faktiskt lite läskigt när det kom vågor. Men det var hur mysigt som helst att åka båt annars, vi hade packat ner massor av godis och chips och dricka. Vi var ute i flera timmar och sen på kvällen grillade vi och sedan var vi så trötta att vi gick och la oss. 

I går hängde vi på stranden, spelade boule och åkte paddleboard. Vinden fick tag i mig och jag drev ut och bestämde mig för att försöka simma i land med paddleboarden, innan jag skulle trilla av . Jag kom ingenstans ett tag, hua! 

Sedan blev det sillunch, jag har börjat att äta lite sill. Och senare på eftermiddagen åkte vi hem till min familj och gick ut och åt med dom för att fira min bror som blev myndig i går, hela 18 år. Vi var nio personer och jag som är van med en stor familj bara satt där och tittade på dom och bara njöt och kände mig så stolt över allihopa. Så fina! Min familj. 

Vi åt gott, bror blev firad av dom som jobbade där med pannacotta och sång och av oss med, sedan åkte vi hem till dom och åt kladdkaka. Nu har jag även bokat min brors fallskärmshopp som blir av i juli, ska bli spännande att se. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Allmänt | |
Upp