Mina kvällsrutiner

I dag har jag fixat här hemma inför midsommar, rena sängkläder, tvättat och fixat. Efter det blev det en timmes powerwalk innan middagen. Satte mig precis här utanför på trappan och medan jag tar denna bild så var det en hare tjugo meter bort som skuttade. Det är så himla mysigt att bo precis vid havet och naturen och alla djur man ser dagligen. Så vackert och lugnt. Det är med andra ord alldeles alldeles underbart. 

Jag har precis fixat mina kvällsrutiner i ansiktet vilket är att tvätta av ansiktet först med bara kallt vatten och sedan denna ansiktsrengöring från Bioderma, den är helt fantastiskt och jag köpte den på apoteket. Efter det smörjer jag ansiktet med dessa krämer, en för ansiktet och en för ögonen. Jag börjar komma upp i åldern och det är dags för lite rynkkräm och så. Den är superskön. Har precis börjat att använda den så jag kan inte kommentera resultatet än. Huden blir så frisk, fräsch och mjuk. 

Nu har jag precis blandat lite dipp och snart blir det bara en myskväll med en skräckfilm. 

Och sedan får man inte glömma att dricka mycket med vatten. På det sättet håller jag mig "ung" i huden. Jag varken dricker, röker eller sånt, det föråldrar huden utöver att det skadar och sliter på hälsan. 

(null)Allmänt | |
Upp