Små och stora kakmonster !


I samarbete med kakservice.se

Jag minns när jag var yngre då jag inte gillade kakor, det är först på senare tid jag har fattat tycke för det, minns när jag var bonusmamma åt en liten tjej på 12 år och när hon sålde kakor och så för klassen. Tycker det är ett bra sätt för ungdomar att tjäna pengar till klassen. Och sedan är det här med fika och spontanbesök man kan få hem och det är sällan man något annat att bjuda på än kaffe så jag skulle deffinitivt köpa kakor. kakor funkar till alla, barn, vuxna, äldre människor. Jag har själv köpt dessa kakor och dom är fantastiska, jag tycker att kakburkarna också är riktigt fina. 

Ett bra sätt att låta barn förstå värdet av pengar, att man måste jobba för dom för att tjäna dom och sedan blir det man tjänar pengar till mycket roligare i slutändan än att ta dyra sms lån som lägger på en skyhög ränta och hur kul är det. Nä man måste förstå pengar värde och att saker och ting faktiskt kostar pengar.

Sen att göra detta ihop med sina klasskamrater är så roligt, både försäljningen längtan till att få ihop pengarna till det man samlar in till och så vidare. Och som sagt, kakor är aldrig fel, det är alltid trevligt att ha något att bjuda på när man får besök. Det finns en mängd olika kakor man kan välja bland som man kan sälja. Det finns något för alla. 

Lycka till med försäljningen till klassen 👍
(null)

Allmänt | |
Upp