Vad är en bal på slottet 💃

Om inte alldeles alldeles underbart. Haha nej jag har aldrig varit på en bal på slottet. Däremot skulle jag någon gång vilja gå på maskeradbal, det har jag aldrig varit på, däremot har jag varit på en välgörenhetsbal på operaterassen för något år sedan. Denna välgörenhetsbal var i samarbete med Tjejzonen dit alla pengarna gick till den kvällen. 

Nu kom jag in på en helt annan tråd, det jag ville nämna var att jag tycker att Nelly har extremt snygga klänningar och jag har ägt en del därifrån genom tiderna, jag älskar dom och jag måste dela med mig av långklänningarna jag köpte därifrån. Dom är sagolika. En av klänningarna bar jag på ett bröllop förra året , den är den absoluta favoriten, den är vinröd. Tänkte att jag skulle fota klänningarna ute nu men det är rätt blåsigt och tråkigt väder så jag väntar tills det blir lite sol. Så, när det kommer till långklänningar är Nelly favoriten. Denna klänning på bilden blev jag kär i, dock är den i storlek L och blev för stor i midjan samtidigt som den var för liten i bysten så den kunde jag inte stänga. Tyvärr, men den var så jäkla vacker annars. Tips!!! Om den finns kvar. 

När det gäller myskläder, pjyamaser, strumpor, parfymer och bra bh så rekommenderar jag starkt Hunkemöller, deras parfymer är riktigt fräscha. Mina ligger nedpackade i en kartong just nu men får skriva ett inlägg om mina favoriter därifrån längre fram. Dom sparar din bh storlek och bh-arna är fantastiska, jag har en armlös bh därifrån och för mig så sitter den på plats 🙏 morgonrocken därifrån bor jag i. Har ni ännu inte hittat en bra underklädes/mjukiskläder butik så rekomenderar jag er varmt Hunkemöller. 

(null)
Allmänt | |
Upp