Bara en till. Okej en till... En sista 🙈

Hej mina läsare! 

Tänkte blogga lite snabbt innan jag kommer att somna här på soffan 🙈vi ligger och kollar på film men jag är så trött. Gick upp fyra i morse och har jobbat, vilken fantastisk dag med kunderna. 

Efter jobbet köpte vi lite grillad kyckling och plock 😋😋 nom nom. Och sedan har vi myst med sambons bror och tjej ❤️ och käkat massvis med kokkostoppar , jag åt flest 🙈 det är nog det jobbigaste med flytten, att flytta ifrån dom. Vi bor så nära nu och vi umgås mycket så jag sa att nu måste vi flytta så att vi blir grannar igen bara så ni vet ❤️ trivs verkligen att ha dessa människor nära. 

Jag är lite tankspridd dom här dagarna, om någon dag får jag veta vad jag har i magen. Om den är godartad eller elakartad. Jag hoppas innerligt att de ser det på den kvalificerade ultraljudsundersökningen ... 🙏🙏🙏  och att jag får ett bra besked. Vi har pratat om operation men jag hoppas inte att det ska behövas. Ja jag har jäkligt mycket ångest, många tankar och rädsla. Ångestklumpen sitter i halsen och jag har blivit erbjuden lugnande av läkaren men tackade nej. Snart får jag veta. 

Tack för att ni bryr er om mig 🙏  verkligen, TACK 😇

(null)

(null)

Allmänt | |
Upp