Helgens hemligheter đŸ„łđŸŸ

Hej bloggen! 

Shit vi Ă€r inne i mars đŸ˜± helt galet vad tiden gĂ„r. Har inte bloggat nĂ„got i helgen dĂ„ jag inte ville avslöja vad vi gjorde dĂ„ vi gjorde en hemlig sak. Men vi börjar med fredagen.

I fredags var vi ute med Ă€lsklings bror och sambo, vi hade precis kĂ€kat men dom kĂ€kade och vi drack gott, pepsi för min del , som ni nog vet dricker jag inget med alkohol â˜ș still dont. Det var en mysig kvĂ€ll som vanligt med dom, skulle ha bowlat men dĂ„ skulle vi fĂ„tt vĂ€nta flera timmar. 

PĂ„ lördagen började dagen tidigt. Packade och sĂ„ och sĂ„ hĂ€mtade vi en minibuss som vi lĂ„nat av en kompisoch sĂ„ hĂ€mtade vi upp fyra personer. Vi var fem som skulle fira den sjĂ€tte dĂ„ han fyllt jĂ€mt. Han fick en hockeytröja med sitt efternamn pĂ„ och bortamatch öl?eller var det vin? 🙈🙈😂 och han förstod dĂ„ att vi skulle pĂ„ bortamatch HV71-DIF sĂ„ vi begav oss till Jönköping. Jag var chaufför â˜ș en rolig resa ner. Har aldrig varit pĂ„ bortamatch förut och har bara Ă„kt igenom Jönköping sĂ„ det var kul. Vi checkade in pĂ„ hotellet som hette Vox. VĂ€ldigt bra och sedan gick vi ut och kĂ€kade. Det blev nĂ„gon laxpasta för min del. Riktigt god, sedan tog vi bussen till hockeyarenan. VĂ€ldigt litet men det var superkul och djurgĂ„rn gjorde bra ifrĂ„n sig 3-0 i första perioden. Det var en riktigt spĂ€nnande match som slutade med vinst för DIF sĂ„ det var verkligen jĂ€ttekul. 

Sedan gick vi ut. Först ett stĂ€lle, och sedan vidare till Harrys. DĂ€r var de första 18 Ă„ringar 🙈🙈😂 men gamlingarna "vi" dansade vi med och hade en riktigt rolig kvĂ€ll. Min mage Ă€r katastrof efter Afrika, fick sĂ„ ont pĂ„ kvĂ€llen. Vid halv fyra pĂ„ natten var vi tillbaka pĂ„ hotellet. Sov nĂ„gra timmar och Ă„t sedan en riktigt god hotellfrukost. Nom nom. Sedan började hemfĂ€rden. 

PĂ„ kvĂ€llen kollade vi pĂ„ fotboll och bara mös i soffan. 

Idag har jag varit ledig, börjar jobba imorgon. Syster hade studiedag idag sÄ hon har hÀngt hÀr hela dagen, kÀkat lasagne och myst

(null)



AllmÀnt | |
Upp