Helgens hemligheter 🥳🍾

Hej bloggen! 

Shit vi är inne i mars 😱 helt galet vad tiden går. Har inte bloggat något i helgen då jag inte ville avslöja vad vi gjorde då vi gjorde en hemlig sak. Men vi börjar med fredagen.

I fredags var vi ute med älsklings bror och sambo, vi hade precis käkat men dom käkade och vi drack gott, pepsi för min del , som ni nog vet dricker jag inget med alkohol ☺️ still dont. Det var en mysig kväll som vanligt med dom, skulle ha bowlat men då skulle vi fått vänta flera timmar. 

På lördagen började dagen tidigt. Packade och så och så hämtade vi en minibuss som vi lånat av en kompisoch så hämtade vi upp fyra personer. Vi var fem som skulle fira den sjätte då han fyllt jämt. Han fick en hockeytröja med sitt efternamn på och bortamatch öl?eller var det vin? 🙈🙈😂 och han förstod då att vi skulle på bortamatch HV71-DIF så vi begav oss till Jönköping. Jag var chaufför ☺️ en rolig resa ner. Har aldrig varit på bortamatch förut och har bara åkt igenom Jönköping så det var kul. Vi checkade in på hotellet som hette Vox. Väldigt bra och sedan gick vi ut och käkade. Det blev någon laxpasta för min del. Riktigt god, sedan tog vi bussen till hockeyarenan. Väldigt litet men det var superkul och djurgårn gjorde bra ifrån sig 3-0 i första perioden. Det var en riktigt spännande match som slutade med vinst för DIF så det var verkligen jättekul. 

Sedan gick vi ut. Först ett ställe, och sedan vidare till Harrys. Där var de första 18 åringar 🙈🙈😂 men gamlingarna "vi" dansade vi med och hade en riktigt rolig kväll. Min mage är katastrof efter Afrika, fick så ont på kvällen. Vid halv fyra på natten var vi tillbaka på hotellet. Sov några timmar och åt sedan en riktigt god hotellfrukost. Nom nom. Sedan började hemfärden. 

På kvällen kollade vi på fotboll och bara mös i soffan. 

Idag har jag varit ledig, börjar jobba imorgon. Syster hade studiedag idag så hon har hängt här hela dagen, käkat lasagne och myst

(null)Allmänt | |
Upp