Nu får det räcka.

God morgon mina läsare!

Vilka dagar jag har haft. Så mycket ångest och tankar, blir bara så ledsen. Det är bara för mycket just nu samtidigt som jag bara vill leva livet fullt ut. Som ni vet har magen varit kaos i några månader och att jag har något i magen, nere vid bäckenet. Och i tisdags ringer en läkare (röntgade mig igen i torsdags) och sa att det inte ser jättebra ut och att jag måste komma till gyn snarast för dom kan gå upp med en bättre kamera och se. Fick tid nu på fredag. 

Men i går var jag ledig eftersom jag har behandling onsdagar (får medicin i dropp för att få bättre värden, haft dåliga värden och åkt på infektion efter infektion. Varannan månad) är sönderstucken så det var svårt att sätta droppet på mig, låter som att jag tar droger nu men nej verkligen inte, det har varit mycket röntgen och infusioner. Men som sagt, dom kollar igenom mina provsvar och pratar även med gynläkaren där och dom vill att jag åker till gynakuten, så där var jag i går. Det sitter något vid bäckenet, dom kan inte utesluta cancer och kommer att få snabbtid till kvalificerad ultraljudsundersökning tror jag det hette, så antingen tid denna vecka eller nästa så det är skönt att det går fort. Hon pratade även om titthålsoperation och så. Men ett steg i taget. 

Jag är jättesvullen om magen och har ju förstått i någon månad nu att det är något som är galet. Mina värden är dåliga med så jag är så trött och hängig.  Men jag är en kämpe. Hoppas på att mina värden blir bättre nu också 🙏🙏

Ursh har ju känt mig som en hypokondriker som springer på vårdcentralen ca två dagar i vecken, men jag har fått tråkiga besked varje gång, jag har läst min kropp rätt och förstått att något är fel varje gång. Trodde det räckte med infektioner och skit nu... Jag är så trött på det här. 

I dag ska jag iaf jobba, ska snart hoppa in i duschen och göra mig redo för en dag med kunden ☺️

(null)

Allmänt | |
#1 - - Anonym:

Min älskade fina dotter

Upp