Vårkänslor, promenad och lunch med bror ☺️🌞

Hej VÅR 🤩🤩🤩

Känslan i magen är fantastisk, vilket vårväder 🤩🌞 det är helt helt underbart. 

I dag har jag varit på en långpromenad, pajade mina knän på gymmet i går så jag har rätt så ont 🙈 men känns underbart att få gymma igen 🙏🙏  har beställt lite till gymmet från Nelly.se så jag hoppas att det kommer snart och att det passar perfekt ☺️måste kika om man kan beställa två olika storlekar i bikini också till Greklandresan, åh vad jag längtar, har ett sånt pirr i magen 🙈 vårkänslorna bara gör att jag inte kan sluta le idag.

Tog en promenad förbi mamma idag, gillar inte att vara där och se hennes namn på stenen. Känns så konstigt. Spelade en "ny" låt för henne idag som påminner om min barndom när jag var nio och vi bodde i den grymmaste vinstvåningen i Hägersten med en fantastisk utsikt över stan. Vi lyssnade mycket på Jan Johansen då och idag spelade jag "mitt hjärta i din hand" . Så underbar låt! 

Efter promenaden ringde jag bror och kollade om han ville äta lunch med mig, inte setts på länge och det var supermysigt, han frågade mycket om Afrikaresan och lite sånt. Sedan skjutsade han hem mig, jag bara satt och tittade på honom, min älskade bror som blir 18 snart 😱😱

(null)

Allmänt | |
Upp