Veckan hittills ☺️

Hej mina läsare !

Hoppas att ni mår bra. Blev så ledsen i går när jag skulle till vc och få mitt dropp som vanligt, jag nämnde ju förra gången när jag fick det (veckan innan) att jag reagerade på det väldigt dåligt. Efter droppet förra veckan var jag hos läkaren en timme senare och fick veta att jag hade en infektion. Inget mer med det. Och så nämnde jag i går att jag har en infektion i kroppen och då får man absolut inte ta medicinen jag får. Jag blir så jävla trött på min kropp. Var tvungen att tacka nej till ett jobbpass igår pga att jag skulle få mitt dropp. Aaaaahhhhhh! Trött jag blir. 

Hur som helst. I måndags och tisdags jobbade jag, efter jobbet i tisdags åkte vi iväg med pojkvännens bror och sambo till max, köpte middag och åkte till dom ☺️ jag provade deras crispy chicken sallad, och den var faktiskt god. Saknar dock donkens crispy chicken sallad. Sen skulle älskling iväg och jag kollade på ensam mamma söker.

I går då. Blev en lugn dag, blir så trött i kroppen av infektionerna. På kvällen åkte vi ut till klipporna, gick lite där och bara njöt, fick lite vårkänslor och sedan åkte vi hem och lagade tacos 😋nom nom. Älsklings bror och sambo kom över och sedan tog vi alla en kvällspromenad ☺️ så himla mysigt. 

Beställde även lite kläder i går, så nu väntar jag ivrigt på dom ☺️ blev lite träningströjor/myströjor, två jeans och en vattenflaska. 

I dag är jag ledig men tänkte fixa lite jobb hemifrån nu på förmiddagen. 

(null)

(null)

(null)

Allmänt | |
Upp