Den perfekta studentpresenten

I samarbete med Getpersonal

Det är inte långt kvar till studenten för vissa nu, jag minns själv lyckan när man sprang ut ur skolan, glädjen och ett nytt kapitel i ens liv tog fart. Jag har kvar mitt armband som jag fick i studentpresent av mina föräldrar och med det smycket kommer jag aldrig att glömma denna dag, då jag tog studenten. Hjärnan kopplar saker med minnen.  Här har jag tagit fram några favoriter från denna sida

Pricken över i:et när man bär en skjorta vid speciella tillfällen är att sätta i manschettknappar , det är riktigt snyggt och som man kan använda i många år framöver, varför inte gravera in initialerna och göra dom mer personliga. Manschettknappar är tidlösa.

(null)

Och nu när vi är inne på ämnet manschettknappar, är inte detta den ultimata presenten, en supersnygg manschettlåda  där du kan förvara dina knappar, och inte nog med det, du kan även förvara dina klockor i den. Den är så snygg så att du kan ha den framme. 

(null)

Jag älskar den där lite classy stilen och något jag tycker är fint att ha framme är ett whiskyset   på ett fint gammalt bord till en marinblå vägg. Hur fint. 

(null)

Det är inte bara killar som tar studenten så jag tänkte tipsa om ett smyckeskrin  som är superfint där du får mycket plats till dina smycken. När min mamma gick bort tog jag bland annat hennes smyckeskrin, jag älskar att ha smycken på mig och vill förvara mina smycken i ett fint skrin.  

(null)

När jag har varit ute och rest med mina föräldrar har jag varit avundsjuk på deras passfodral  där de förvarar allas pass på resan, jag har alltid velat ha ett eget att ha mitt pass i, när man tar studenten är resor det första man tänker på, man vill ut och se världen, upptäcka. Så varför inte ett ursnyggt och classy passfodral i studentpresent ?

(null)

Och glöm inte, att du kan gravera in ett budskap, initialer eller ett namn på dessa saker och göra dom mer personliga. 

Och så vill jag bara avsluta med att säga, Grattis till studenten 2019 🥂🍾


Allmänt | |
Upp