Ett långsamt farväl !

Brrr vad hände med vädret 😱🙈 råkade ta tygskor till jobbet, då jag inte kollade hur vädret skulle bli. Och jag var dyngsur om fötterna när jag kom hem. Fotbad på det och sedan krypa under täcket har fått mig att tina upp. I går däremot var det jättevarmt och soligt och fint. Idag vill man inte ens gå ut. 

I går åkte vi med ett stort lass med flyttkartonger till vårt boende under sommaren. Vi kommer att bo så himla vackert, precis vid havet. Fatta hur mycket jag kommer att blogga och fota. Längtar lite nu faktiskt. Tänk er, stora fönster mot havet, kan ligga i soffan och blogga och blicka ut över detta. Sitta ute. Hur mysigt ! Nästa helg vänder vi blad. Läskigt men samtidigt spännande, jag älskar ju att ta steg framåt. 

Men, jag har trivts så sjukt mycket i vår lägenhet med, den är så sjukt fin och ligger väldigt centralt, bästa läget måste jag säga. Så jag kommer att sakna vår pärla jättemycket. Så det är blandade känslor. Svårt att släppa denna lägenhet 🙈 har redan bestämt middagen vi ska äta här sista dagen 🙈🙈

(null)

Allmänt | |
Upp