Från betong till skog ☺️

I söndags åkte vi till vår vackra tomt, solen var framme och himlen var blå och jag kände en sådan härlig känsla i hela kroppen när jag gick runt där, en sådan glädje och lugn, att ha köpt min drömtomt är fortfarande helt overkligt, det blev som jag visualiserade, det blev som jag drömde. Verklighet! 

Vi knackade även på våra närmaste grannar och de var hur trevliga som helst och vi pratade med dom i någon timme och jag kände mer och mer att här kommer vi att slå rot, här kommer mitt barn att växa upp och leka med kompisar, alla hade barn och välkomnade oss med glädje. 

Jag är faktiskt uppvuxen i detta område, så nu vet ni ☺️ två av våra bästa vänner bor i samma område, jag känner några av dom på området. Och jag känner till området riktigt bra. 

Jag minns hur södertösen Nicki hatade att flytta från Södermalm hit. Jag var ju van med tunnelbanor och betong, liv och rörelse, södermänniskor. Jag var tio år när vi flyttade. Det tog något år att vänja sig vid skog och mark. När jag tittade ut genom fönstret denna gång var det sjö jag såg, och träd. Inget ståhej, inget bageri precis runt hörnet på Mariatorget , ingen tunnelbanestation 50 meter bort. 

Nu 20 år senare kan jag inte tänka mig att bo någon annanstans. Det är här jag vill bo nu. Och det är fortfarande väldigt centralt ☺️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Drömhuset | |
Upp