Hjälp vad ska vi ha för golvfärg, tapeter? 🙈

I går tog vi en sväng förbi tomten och det luktade så himla gott där, nu minns jag inte vad detta träd eller om det klassas som en buske? heter men det luktade riktigt gott. Jag hoppas verkligen att vi kan behålla trädet och inte att vi måste ta bort det beroende på vart vi ställer huset. Det är en riktigt fin grönska där nu, och jag är så himla förväntningfull. 

Förhoppningsvis vid denna tid nästa år står vårt drömhus här, att vi bor här 🙈🙈🙈

Jag håller på att velar lite fram och tillbaka på vad jag vill ha för golv i huset, om det ska vara ett och samma i kök/vardagsrum och sovrum eller om det ska vara olika. Det är riktigt svårt. Köket har vi en bild på hur det ska se ut i stort sett, köksfönster och allt ☺️ tapeter då? Vad vill jag ha där 🙈 som ni kanske förstår får jag bestämma mycket när det gäller design men självklart får min sambo tycka till om alla mina förslag ☺️ vi är kunniga på olika saker!

Vi kommer att ha 5-6 rum och kök så ni kan nog tänka er vad jag planerar för rum. Jag vill mer än gärna ha en walk in closet. Men det finns även en walk in closet i master bedroom, vårt sovrum. Och självklart mitt favoritrum, tvättstugan, den är jättestor med god förvaring, arbetsbänk m.m 😃 längtar till första tvätten 🙈 ja ni som känner mig vet hur mycket jag älskar att tvätta. Vad kan man tänkas göra i dom andra rummen? Förslag? Ett barnrum är ett rum vi ska ha, det andra då, gästrum kanske? 

(null)

(null)
Drömhuset | |
Upp