Pricken över i:et 😋

Myser med denna vovve i dag, just nu ligger han vid mina fötter medan jag kollar båtresor i Grekland till vår båtluff i sommar där i tre veckor, som jag skrev tidigare tänker jag inte skriva vart vi planerar att åka än då det blir en liten överraskning ☺️ jag tycker sånt här är så himla kul att planera samtidigt som jag kan vara spontan med ☺️ har backpackat i tidigare i Thailand i kata, Phi Phi, och Ao Nang och det blev som typ öluff, var på så många öar kring  dessa ställen. Jag älskar att resa och det är då jag känner att jag verkligen lever, gillar att upptäcka saker och är väl lite rastlös av mig 🙈 

Var till läkaren i dag med och nu väntas några undersökningar. Fick även tabletter för illamående. Nej jag är inte gravid. 

Måste berätta något om mig, jag älskar att ha frukter i mat 🙈🙈 älskar mango i poken, banan äter jag jätteofta till allt möjligt och nu har jag fått dille på äpple tillsammans med mat. Hemlagad tonfiskröra och äpplen, så jäkla gott 🙈  päron till ostbricka är ju också så sjukt gott, även vindruvor. Så mitt middagsförslag ikväll var hemlagad Poke med massor av gott. 

(null)

(null)

Allmänt | |
Upp