Som ett barn på julafton 😂

God morgon! 

Skjutsade sambon till grabbkväll i går och sedan åkte jag över lite spontant till en av mina bästa vänner, var där någon timme och snackade och kikade på hennes tomt, den människan har verkligen gröna fingrar, vilken idyll, så himla vackert. Sedan åkte jag bara hem och slappade, lagade lite middag och kollade på en serie. 

Idag är jag spänd av nyfikenhet, när sambon kommer hem så ska han överraska mig med något vi ska göra i dag 🙈🙈🙈 jag är så jäkla nyfiken av mig så jag sitter här ivrig som ett barn på julafton 😆🙈 

Jag älskar att överraska min sambo och nu är det min tur att bli överraskad ☺️ det behöver för mig inte vara något märkvärdigt. Att åka till en butik där de säljer jeepar och få provköra en jeep hade varit en dröm. Haha jag och min drömbil. 

(null)

Det small till i förrgår igen, kom vätskan i buken åter? Jag trodde att jag skulle dö, jävlar vad ont det gjorde, precis som det gjorde för exakt ett halvår sedan, då blev det akuten, 7 röntgenundersökningar, varav tre med kontrast, inlagd, och en svullen mage som heter duga, jag var på standardiserad vårdförlopp då de misstänkte både tumör och abscess ... Denna går strålade smärtan upp i hjärtat och jag trodde på riktigt att jag fick en hjärtattack, smärtan var olidlig . Denna gång satt den bara i 20 minuter så jag valde att inte åka in akut. 
Allmänt | |
Upp