Jag klarade det!

Hej mina läsare

\n

När jag skriver detta inlägg så sitter jag på planet mot Stockholm igen. Fan vad jag hatar att vara flygrädd, jag får sådan ångest av att flyga, ändå har jag flugit elva gånger detta år men ändå är jag lika jävla rädd. Jag trodde att flygrädsla skulle försvinna när vi flög proppellerplanet till Zanzibar, tror inte ni kan förstå hur litet det var, det rymde tolv personer och det var så skumpigt och obehagligt, taket var precis ovanför oss och det var svintrångt. Sen när vi flög därifrån till Kenyas flygplats var det också en mardröm, i värsta åskvädret och även det väldigt skumpigt, men trots dessa upplevelser är jag fortfarande skiträdd. Vill bara landa och komma ner på marken nu. Andas Nicki, andas.

\n

Jag ska snarast kolla upp vart man kan gå en flygräddskurs för jag måste få bort denna flygångest. Landningen är rena mardrömmen.

\n

Hur som helst, vi började dagen med frukost på hotellet och efter det tog vi en promenad bort till parisehjulet, det var enormt men upp skulle jag och utsikten var magisk, det var så himla vackert och ett måste när ni är i Gdansk.

\n

Efter det tog vi en lång härlig promenad i stan, vi hade ju inte sett det när det var ljust då vi landade på kvällen och hela gårdagen var vi borta. Vi tog en fika, det blev en chokladtårta för min del, den var god men biten var alldeles för stor.

\n

Efter det fortsatte vi vår promenad, vädret var soligt till en början så vi passade på att strosa runt rejält innan det var dags för lunch. Jag var supersugen på att prova några polska piroger och jag såg en bild framför mig hur dem skulle se ut men när jag väl fick maten såg det rätt så trist ut och jag var väldigt skeptiskt, det var dumplings med någon köttfyllning. Jag vet fortfarande inte vad det var för kött, och efter några tuggor blev det rätt så gott, eller okej det blev riktigt gott. Jag kan faktiskt rekommendera er dom.

\n

Sen fortsatte den mysiga promenaden genom Gdansk innan vi till slut hoppade in i en taxi och begav oss till flygplatsen, och ja, nu i skrivandets stund sitter jag fortfarande på planet och vi är påväg att landa nu och jag är livrädd..

\n

Sen kommer det att vara en mysig bilfärd hem med en podd och hämtmat innan vi kommer hem till Stockholm, vi flög från Skavsta, värsta flygplatsen jag varit med om, vilken jävla otrevlig personal... Ursh!

\n

Hoppas att ni har haft en mysig helg och kom ihåg att utmana era rädslor så att ni kan uppleva det ni tycker om.

\n

Flygresan och även parisehjulet var så mycket värt det. Vi hörs mer i morgon med massor av bilder , god natt.

\n

PS, nu har vi landat!!! Pju