Laddad för skräck

Hej mina läsare och hej mina trevliga grannar!

La upp en liten presentation av oss i våra grannars fb sida och fick så många varma välkomnanden från Er vilket gjorde mig otroligt glad. Tack!

Sitter här hemma och är laddad för bio ikväll, vi ska se Count Down, hoppas verkligen att den är bra och läskig. En dejt night på lillördag vilket jag verkligen ser fram emot. Bryta vardagen lite och jag älskar att hitta på saker. 

Annars har jag inte gjort så mycket i dag än att blogga och försöka bli frisk, är dunderförkyld därav inte så mycket om vad jag gör på dagarna. Vilar upp mig och längtar till att boka nästa långresa. Tre veckor i Italien? JA TACK. Fyfan vad jag vill boka det nu och planera. Jag kan absolut tänka mig att förlänga sommaren så som vi gjorde i år då vi öluffade tre veckor i Grekland i slutet av sommaren och början på hösten vilket var helt fantastisk. Kom hem bruna och fina i mitten av september. Så mina vänner, vad säger ni? Vad ska vi åka nästa år? Positano, Rom och en till plats i Italien? Jag tycker det är så kul att åka ett större gäng, sen behöver man inte umgås 24/7 men att åka flera är riktigt roligt.

Jag är verkligen en levnadsglad människa som älskar att göra livet till det där lilla extra.