Clarins, alkoholmissbruk och Tre Sekunder

God morgon!

Nu är vintern verkligen här, det är snöstorm ute, eller okej några flingor kommer, inte alls mycket.

I går blev det bio i mall, vi såg filmen Tre Sekunder med Joel Kinnaman i huvudrollen och den var bra. Jag tycker verkligen att det är så himla mysigt att gå på bio men det vet ni nog nu. Var in till en av de bästa godisaffärerna Lindt och köpte lite lindorkulor, trodde att det skulle gå på 50 kr max men det slutade på 130 kr. Choklad är mitt beroende.

Jag har blivit helt tokig i Psykologipodden, den är riktigt riktigt bra, vi lyssnade på två avsnitt i går, en om känslor och en om alkoholmissbruk. en tjej som är uppväxt med en pappa som var alkoholmissbrukare, tjejen har för övrigt en Youtube kanal och hon heter Josefin Dahlberg. Hon blev själv alkoholmissbrukare i väldigt ung ålder och när hon var 20 så bestämde hon sig att nu får det vara nog, hon hade ett beteende som att hon alltid var otrogen på fyllan (ingen ursäkt) fick black outer, betedde sig illa mot andra m.m och som sagt vid 20 fick hon nog och de bästa minnena skapar hon när hon är nykter, en helt ny värld öppnades. Lyssna på den!

Sitter just nu och klickar hem världens bästa läppglans från Clarins som jag för övrigt beställer från Lyko. Jag fick ett PRO på den för några år sedan och efter det blev jag fast, den är verkligen den bästa och återfuktar också på ett riktigt bra sätt. Love it!