Livet är ett litet äventyr

Go kväll!

Jag umgicks med folk i både torsdags och i fredags så i dag har jag inte gjort någonting förutom att städa hemma, tvättat sängkläder, ätit sallad och lyssnat på rysarpodden. 

Det kommer även bli träning sex dagar denna vecka så i dag tog jag en hel vilodag i soffan. Pratade i flera timmar med min syster i telefon. 

Jag har kommit in i en rejäl träningsmood, det är så sjukt härligt att träna och se hur kroppen formas och hur den mår. I går blev det en halvtimmes stretching plus rumpa och mage. 1,5 timme totalt. 

Jag älskar min kropp mer och mer och det är en underbar känsla och sedan har mitt ansikte fått en helt ny lyster, kan det vara min morgon och kvällsrutin? Jag tror det och att jag även slutat med läsk helt och bara dricker vatten i stort sett. Jag äter mer och jag äter nyttigare och jag älskar det.

I dag la jag ut en film från Grekland på Instagram och längtar så himla mycket till att resa igen. Äventyrsresor och även storstadsresor har blivit min nya grej utomlands. Det var först förra året jag gjorde sådana typer av resor, innan har det bara blivit sol och badsemestrar, öluffing i Thailand men man låg bara på olika stränder och det är supermysigt men jag har nog smått blivit lite äventyrlig av mig, vill se massor av fina platser i det landet jag åker till.

Så när jag var i Barcelona förra året såg jag verkligen hela Barcelona från alla dess sidor, från strand till parc guell till historiska kyrkor och fontäner. Samma sak i Budapest, vi var överallt i denna stad, flera mils promenad varje dag.

Vad blir nästa resa tro? 🙈