Saker jag aldrig testat...

Här kommer lite saker som jag aldrig testat och kommer troligen aldrig testa i framtiden. Folk gör vad dom vill och detta är bara mina åsikter om min egen kropp och jag och inget mot andra människor. Vill bara förtydliga det då jag vet vad man kan få för påhopp. 


Det första jag aldrig har testat är att göra fransar, jag har väldigt naturligt långa fransar själv men också det att jag aldrig skulle våga, blir inte sina egna fransar förstörda och så måste man hålla på att fixa fransar hela tiden? Det kanske bara är något jag har fått för mig då jag hört folk som tex gör naglarna, att sin egen kvalitet på naglarna blir försämrade och då måste man förnya dom en gång i månaden eller oftare om dom går av. Shit vad dyrt! Jag provade faktiskt lösnaglar en gång från h&m, detta var i min ungdoms tid och det kändes bara obehagligt så jag tog bort dom efter fem minuter, och sedan har jag inte varit intresserad av att gå till en nagelsalong just för att jag hört att det förstör sin egen kvalitet. Samma sak med fransar. Börjar man måste man fortsätta? Eller? vad dyrt.


Jag har aldrig tagit eller provat droger över huvud taget, ingenting, vissa människor har försökt få mig att testa det i yngre ålder och jag sa bestämt nej, och jag skulle säga bestämt nej om jag skulle få den frågan i dag och i framtiden. Det leder bara till skit och tyvärr kan det leda till starkare droger och till slut en överdos, missbruk och att människor inte alls mår bra. Bestämt Nej till droger! 

Jag färgade mitt hår rätt mycket som tonåring vilket jag kan ångra i dag, för mig så förstör det min hårkvalitet, mitt hår hatar att bli färgat, jag la lite slingor i håret för ca 2 år sedan och jag ångrar faktiskt det, nu får jag och mitt hår börja om med att jobba oss till en bra hårkvalitet igen. Ibland önskar jag att jag fortfarande hade kontrakt på mitt hår som sa att jag inte fick göra nått med mitt hår förutom att klippa det två cm. Jag har i omgångar tänkt på att göra en Britney, bara raka av mig allt och börja om från början, men det skulle jag aldrig våga. Jag och mitt hår jobbar oss sakta men säkert upp oss igen. 

Jag har aldrig testat att vara full, visst jag var på fester när jag var yngre och kan fortfarande gå på fester men jag behöver inte dricka alkohol. Jag tycker inte om alkohol och jag kan fortfarande vara en dancing queen eller ha kul på fest. 

Varför jag skriver mycket om just specifika saker såsom droger, alkohol och rökning med jämna mellanrum är just för att jag har läsare, jag har säkert många unga läsare som känner att de inte kan säga nej till vissa saker för att då blir man en tönt, oftast börjar man med detta i ung ålder och vissa har inte förmågan att veta sin gräns med alkohol utan det bara blir mer och mer och mer och att vissa tar det i samband med att man mår dåligt, dränker sina sorger, och än en gång vill jag påpeka att folk får självklart göra sina egna val, vissa gör sorgliga val och val om rop på hjälp. Och sedan försöker jag inte vara en pek dam och säga att man inte får dricka, folk i min närhet dricker alkohol och det är inget jag har emot så länge man kan bete sig, däremot har jag emot när folk som inte kan hantera alkohol dricker och att det går ut över andra på ett negativt sätt, man får ett hemskt beteende eller sånt och kan verkligen inte hantera det, då tycker jag inte att man ska dricka. Sitt rätta jag kommer väl fram när man dricker har jag hört? Sen finns det dom som kan hantera alkohol och fortsätter att vara en bra människa 👍 och alkohol är aldrig en ursäkt för dåligt beteende, otrohet m.m. 

Droger tänker jag inte ens "predika" om... 

Och sedan det där med rökning, jag är själv ingen rökare och i mina ögon är det djävulens verk. Vare sig jag vill eller inte blir man en passiv rökare för att någon annan väljer att dra in det där giftet i kroppen som verkligen förstör både in och utsidan. Jag har jobbat med både patienter som har lungcancer och patienter som har kol och det är fruktansvärt. Att hosta ihjäl sig.. Jag vet själv hur svårt jag får att andas när någon röker framför mig och jag måste hosta för att få luft. Jag tycker att det ska bli ännu hårdare med vart man får röka. Det luktar förjävligt, det skadar både sig själv och andra. Jag fattar inte varför det ens finns. Det är bara en giftpinne. 

Nästa gång får jag skriva om saker jag faktiskt har testat 😊 Hoppas att ni gillade inlägget.