Perfect match

God morgon!

Vet ni vad jag tycker är så jäkla häftigt med vissa människor, när två individer bestämmer sig för hur just deras förhållande ska se ut och att båda är med på det, respekt till dom. 

Jag är en person som absolut inte gillar otrohet i någon av dess former, färger eller steg och vill berätta vart min gräns går för otrohet direkt, delar vi lika så är det någon att satsa på, någon som tycker och tänker lika om just otrohet som jag. Perfect match 

Sen finns det människor som vill ha ett öppet förhållande där båda är med på det och man sätter säkert även upp gränser vid en sådan relation med och det är just det jag menar, respekt till dom människorna som inte går bakom ryggen, som kör samma spelregler och som båda är med på det. På så sätt vet båda parter om det. 

Däremot otrohet, att gå bakom sin partner som absolut inte vill att sin partner håller på med andra på olika nivåer, där tappar jag en sådan respekt. Jag tycker så himla synd om människor vars partner blir bedragen. Jag har själv varit med om det i tidigare relation och jäklar vad det sårar. Ursh! 

Kan man bara inte hitta någon som tycker och tänker samma om tvåsamhet eller öppet förhållande? Svårare än så är det inte. 

Respekt till människor där ute som inte vill såra, som är ärliga och som är öppen med vad för typ av människa man är, på så sätt blir man inte en otrogen jävel 👊 

Hoppas ni förstår hur jag menar! 

I går överraskade jag min sambo med ett stort paket av massor av strumpor, köpte även med mig lite bullar på vår roadtrip, ja ni hörde rätt, bullar, sånt jag inte gillade förut utom vissa men bullarna jag köpte i går var så jäkla goda. Fan vad jag älskar att överraska och det krävs så himla lite för att göra någon glad. I detta fall var det strumpor och bullar. Mys!