Romantique
Vilken otroligt bra träning det blev i dag, var så nöjd när jag gick från gymmet, jag som har otroligt svårt med att gå upp i vikt är nöjd med att bygga muskler för att på så sätt få en mer kurvig kropp och så blir jag så hungrig av att träna så det är jättebra. Jag äter fem mål om dagen nu. 

Har fått en otrolig längtan till julen, jag älskar verkligen julen på alla sätt och vis. Sen tycker jag att julgranar är bland det vackraste som finns och det var ju det första jag tänkte köpa när jag köpte min lägenhet, men den fick inte riktigt plats där. Jag tycker julen är magisk och drömmen är att ha en stor öppen spis att kunna hänga julstrumporna över och ha en stor fin gran klädd i röda och guldiga kulor och sedan massor av ljus. Jag köpte faktiskt en julkula i Grekland med motiv av Santorini, en av de vackraste och mest romantiska platser jag någonsin varit på. Har varit där tre gånger nu, och någon gång blir det en fjärde, var så säker. Ni får gärna tipsa mig om romantiska platser på jorden, jag kan tänka mig att hela Italien är romantiskt vart man än åker, det är den känslan jag får och dit vill jag verkligen. Visste ni förresten att jag har en farbror som var halvitalienare. 

Så om Ni har någon romantisk plats ni vill tipsa om får ni jättegärna kommentera här nere för jag är så sugen på att hitta en till WOW plats fylld med romantik. 

Sen är det ju så enkelt att skapa romantik vart man än är så. Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress