Usine 38
Ja då börjar helgen att röra sig mot sitt slut, fast än är det några timmar kvar och ikväll ska vi på bio med bland annat min bror, han ville så gärna se Jokern så den ska vi se. Länge sedan vi var på bio nu och ni vet ju att jag älskar bio.

Helgen då, den startade med middagsmys med familjen och efter det var det dags för barnkalas så som ett barnkalas brukar att vara. Dock var det evigheter sedan jag såg något barnkalas med fiskdamm, kanske bara var vi födda 80 talister som körde med sådant? Nej 90 talisterna med då mina systrar är födda på 90 talet och jag styrde alltid deras fiskdamm på deras barnkalas.

På lördagen var det dags för hockey, jag älskar att se på hockey men följer sällan med på det men nu fanns det en biljett över så då hängde jag med och det var en vinst för oss djurgårdare med hela 4-0, inte så spännande då vi göder matchen, jag gillar ju mer nervkittlande matcher, det står lika, båda äger och pulsen är på max, och sedan vinner vi. Men det var kul att titta iaf och jag såg massor av barn och kunde inte låta bli att se framför mig när jag får ta med min lilla framtida knodd på sin första hockeymatch. Jag är så redo att ha en liten mini me som jag får visa världen för.

Efter matchen mötte vi upp lite folk och drog till söder för middag på usine 38 som jag varmt rekommenderar. Det var jättefint och mysigt, bra musik och maten var så jäkla god, jag åt halstrad regnbåge med potatismos och brynt smör, alltså det var bland det godaste jag någonsin ätit. Ni måste besöka detta ställe. Förrätten var också god, vi beställde in ostbricka bland annat, min favorit förrätt, tre ostar och två av dom var så jäkla goda och ett jättegott bröd till, fransk ostbricka. Så det kan jag också tipsa om. 

Och ikväll blir det biomys. Hoppas att ni också haft en mysig helg!

Tack alla fina människor för en toppenhelg 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress