Årets kräftskiva 🦞💃

I går hade vi kräftskiva med våra fina vänner hemma hos oss och vädret var med oss hela tiden så vi satt ute långt in på natten. Vilken lyckad kväll det blev och så mycket skratt och jag bara blickade ut över alla och log och kände en sådan fruktansvärd tacksamhet för att ha dessa människor i mitt liv. Det bjöds på massor av gott och två av våra vänner hade med sig världens godaste silltårta, den är så sjukt god, och självklart kräftor i mängder. Vi spelade Rackare vilket jag kan tipsa om, jätteroligt spel. Jag älskar ju att spela spel och vill ha ett helt skåp fyllt med spel sedan och ha massor av spelkvällar.

Vi visade stolt upp vårt fina hus och till nästa år så finns det en altan här, som sagt vi har inte gjort någonting utvändigt förutom att måla huset men visst är det ändå fint ändå. 

Jag är så tacksam för den kvällen i går som river upp djupa sår för mig och drar mig tillbaka till den sista dagen med min mamma i livet, det var en kräftskiva.. Och många minnen dök upp. Snart är det årsdagen också. 

I dag blir det ännu mer kalas i form av en födelsedag som vi ska iväg på lite senare.