Vårt kök

Köket börjar att bli klart, det är lite smådetaljer som ska komma upp, bland annat så har vi köpt burkar att ha flingor och havregryn i. På tal om mat så har jag fått sug på fil med banan bara sådär, hur gott och enkelt som helst.

Jag har hållit på att organisera flyttkartongerna inne i "kaosrummet" så att det är lättare att se vilka kartonger som ens ska packas upp och vilka som ska upp på vinden så nu är det lite ordning där inne, och sedan står det tusen tomma kartonger där med och ändå har vi inte mycket framme och jag som inte alls har mycket kläder 😂

Vet ni hur förbannat skönt det är att ha ett riktigt hem nu, att slippa flytta runt och bara få känna ett sånt där lugn i själen och att få packa upp sina saker och möbler, vi har inte sett dom på ca 1,5 år. Vilken resa.

Jag är supernöjd med vårat val av köket, vitt och fräscht och varför vi valde vita vitvaror är för att slippa torka bort fingeravtryck mm hela tiden, vet bara hur mycket jag torkade på mina rostfria vitvaror hemma i min lägenhet. 

I det tomma rummet mittemot tänkte vi kanske ha lite fina soffor och så, ett sällskapsrum där man kan umgås tillsammans med de som håller på i köket, två soffor mittemot? Eller kanske bara en. Fast tänk er två soffor, ett stort bord med underbord där alla sällskapsspel kan ligga i, en drinkvagn med lite snacks och gott att dricka, en stor mysig matta, lite skön belysning och lite foton på de kala väggarna, något sånt kanske det blir där. Drömmen hade varit en öppen spis med. 

#hus - #kök - #köksinspiration - #villa - #villaägare - #älvsbyhus
👍

👍