Bra start

Jag har blivit beroende av friggs med massor av avokado och en liten ostskiva på. Fyra stycken till frukost och ett stort glas vatten, blir så hungrig efter träningen som för övrigt gick väldigt bra, jag älskar att träna rumpa och ben. Så jag är väldigt glad över starten på denna dag.

I går var jag inne på söder för lite ärenden
och sedan mötte jag upp min pappa och bror för lunch. Åt en riktigt god kycklingsallad och skrattade lite åt mig själv när jag tänkte på hur kräsen jag egentligen är när allt är blandat, jag har alltid gillat att ha saker uppdelat, typ som med tacos, vissa äter allt blandat i ett tunnbröd medan jag gillar mer att ha var sak på sin plats och äta med chips. Men salladen gick i, förutom tomaterna där jag också är kräsen, det ska vara plommontomater. 

Jag kan inte fatta att helgen om två veckor flyttar vi till min lägenhet, hade önskat att jag kunde säga att nu äntligen kan vi flytta in i vårt hus men inte riktigt än. Som jag nämnde tidigare så känns det lite som att vårt liv är på pausknappen och den känslan är inte så rolig, jag försöker att göra allt jag kan för att få bort den. Det har väl med att göra att vi flyttar runt och att vi inte har våra egna möbler och att det mesta av våra saker är nerpackade. Jag tappade lite kollen på sakerna efter tredje flytten. 

Nu ska jag fixa lite, vi hörs om ett tag. Åhh titta, mitt hår börjar redan växa ut 😃🙈
#friggs - #träning