En annan verklighet

Som ändå var min verklighet för nästan exakt ett år sedan när vår ashäftiga resa började till Tanzania i Afrika. Allt var förberett, vi hade till och med förberett visum här hemma i Sverige på Tanzanias ambassad eftersom att man var tvungen att ha det för att ens komma in i landet och det kändes säkrast att fixa det innan och inte väl på plats. Mina ögon blir tårfyllda direkt när jag skriver om denna resa för det var verkligen mitt livs resa, herregud. Sitter här och blinkar bort tårarna och med ett stort leende på mina läppar. Jag kan inte sluta att skriva om denna resa och ni hittar den även under kategori Afrika 2019. Resan förändrade mig och jag fick uppleva saker varje dag som jag aldrig upplevt tidigare och saker jag bara kunde drömma om. 

En häftig dag var när vi skulle besöka masajerna, vi välkomnades med en riktig afrikansk dans och sång och efter det så fick vi besöka deras by, deras hyddor, deras skola och även vara med och dansa, de knöt fast en filt på mig som jag trodde skulle göra mig sval men det var så varmt så jag kokade. Jag klarade knappt av att dansa men jag kämpade på och det var så himla roligt. Den upplevelsen var en av de starkaste.

Att få uppleva en helt annan verklighet än den man själv är van med är något jag växer av som människa på många sätt. 

Ett år sedan vi var i detta underbara land och fick uppleva så himla mycket på två veckor. Det var Afrika Safari som arrangerade vår resa och vi var supernöjda med dom. #afrika - #afrikasafari - #hakunamatata - #tanzania
Nora

Varför trodde du att en filt skulle göra dig sval? ;)