Glädjen sprider sig i kroppen

Den här glädjen jag känner nu är helt obeskrivlig, jag kanske har hoppat lite för fort av glädje men jag är så himla förväntansfull nu.

Jag var till läkaren i går, jag har länge känt att något är jättekonstigt med min hals, nämnde det redan i Grekland i augusti om inte ens innan det att det är något som inte är bra med halsen och jag har känt mig nere för det har gett mig ett sådant illamående och inte nog med det så åker jag på flera kruppanfall som är så ovanligt hos vuxna att jag svullnade igen nästa helt i halsen och fick massor av medicin, hur som helst. I går var jag till Rosenlunds sjukhus på Södermalm, träffade en asgrym önh läkare, körde ner en slang i halsen ner till stämbanden utan bedövning och fick konstaterat att jag har en inflammation i halspartiet vilket jag har misstänkt rätt länge och nu väntas det tre månader med medicin morgon och kväll och jag är så jävla taggad att bli av med detta nu. Att äntligen veta vad detta obehag i halsen är och att det finns något att göra åt det, alltså ni fattar inte min lycka jag känner nu. Helt plötsligt fick jag en sådan glädje i hela kroppen och mina ögon kan le igen. 

Och nu i skrivandets stund så ser jag en jättegullig minipudel som ser exakt ut som den jag vill ha fast jag vill ha en storpudel och längtan är enorm till att skaffa en sådan och tanken är att göra det detta året men då när hus och allt sånt är klart så att vi kan ge vår vovve en trygg miljö och ett riktigt hem då vi flyttar runt så mycket nu, och på tal om flytt, nästa helg flyttar vi och jag är så pirrig att flytta tillbaka hem till mig igen, tiden bara rusar fram och nu går vi snart in i mars vilket innebär att det är bara tre månader kvar till vårt drömhus kommer, alltså det är helt sjukt, tre månader, det är ingenting, snart är det här och jag är så taggad på att blogga om hela husbygget mer, älskar att skriva inlägg om det men som ni märker är det inte så mycket som händer just nu än en lång lång väntan, men redan i mars månad kommer jag att skriva mer om det då allt det sista ska bestämmas, det svåraste, golv, tapeter och allt sånt. Så håll utkik här på bloggen varje dag om ni vill följa vårt drömhus och det ni har missat finns under kategorin "Drömhuset" här på bloggen.

Solen är uppe och jag har sjukt mycket vårkänslor i kroppen och känner en sådan underbar känsla för så mycket just nu. 

Vi höra efter lunch med fler inlägg.