Festligheter och en 2019 lista

Hej fredag och hej mina läsare!

I går när jag kollade mig i spegeln vid provrummet så utbrister jag att "shit vilka rynkor jag fått under ögonen" men de svider... Och i dag är det värre. Jag har fått nått "eksem liknande" där under, och under ena ögat är jag dessutom svullen. Det är så himla typiskt att det händer just denna helg av alla då det är en del festligheter vi ska på. Smörjde mig lite med aloe vera så nu hoppas jag att det kan hjälpa lite iallafall. 

Har pratat i telefonen i dag hela förmiddagen med mina systrar, det brukar bli långa samtal. Så mysigt. Önskar att vi bodde i samma städer bara. Som jag nämnt tidigare är vi utspridda, jag i Stockholm, ena långt upp i norr i Umeå och den andra så långt ner man kan komma med utsikt över Danmark, Malmö med andra ord. Tack gode gud för telefoner. 

Här kommer det en liten lista om 2019 medan jag fixar klart mig för dagens roligheter. 

Beskriv ditt 2019 år med tre ord
Resor, drömmar som slog in och äventyr

Beskriv ditt favoritställe 2019 som du besökte
Här måste jag nog säga Tanzanias savann, det går knappt att beskriva med ord, när vi såg elefanthjordar i det fria och när dom var runt bilen, det var helt galet magiskt och dröm liknade, mitt favoritdjur är elefant. Herregud, hela den veckan som var full med olika djur, vart man än var på savannen. Kvällen i tältet när man hörde zebraflockar gå precis utanför tältet och även hörde lejon ryta. 

Eller en kväll i Grekland, det var helt stjärnklart och där satt jag i mörkret och bara kollade på stjärnorna, jag älskar stjärnhimmel. Det finns så många platser 2019 som blev storfavoriter. Kommer aldrig glömma när våra vänner förlovade sig i Grekland heller. Eller när jag fick reda på att mina tjejer väntar barn. Minnen jag aldrig glömmer. 

Vad har du lärt dig om dig själv 2019?
Att jag måste bearbeta mammas olycka, att drömmar verkligen kan slå in. 

Vilka köp är du mest nöjd med? 
Alla resor, tomtköpet, min nya garderob fylld med classy style kläder. 

Har du övervunnit någon rädsla? 
En hel del, flygit 12manna proppellerplan till Zanzibar, åkt till Afrikas savann bland vilda djur, påbörjat bearbetningen av min mammas olycka som slutade med att hon dog, sen finns det några till. Så ja! 

Vilka relationer har har betytt mest för dig 2019? 
Kärleken, sen relationer med mina tjejer, att få följa med i deras graviditeter, verkligen få vara delaktig. Sen alla relationer med mina nära å kära. 

Vilken var din absoluta favoritkomplimang 2019 som du fått?
Fått jättemånga fina komplimanger, en överraskande var när jag var på apoteket och hon i kassan säger "gud vad du är vacker" det värmde otroligt mycket från en helt okänd. 

Vilka länder besökte du? 
Tanzania, Zanzibar, 7 olika öar i Grekland eller 6 öar och en stad (Aten, Naxos, Paros, Antiparos, Ios, Santorini och Kreta) Polen (Warszawa och Gdansk) 

Vad känner du att du saknar ifrån förra året nu när du kan se tillbaka på det? 
Jag har lite drömmar som inte blev förverkligade då så det kan jag sakna men det är bara att ge sig sjutton på att förverkliga dom här och nu istället. 

Vad önskar du att du hade gjort mindre? 
Det hände en sak i mitten av förra året som gjorde mig otroligt ledsen som spökade mycket i mitt huvud... Mindre tårar över det med andra ord. 

Vad gjorde du på din födelsedag? 
Blev önerraskad med en middagsfest med sambons familj och min familj vilket var otroligt fint gjort. Tack! 

Vad är dina drömmar 2020?
En dröm som kommer att förverkligas om ett tag är att vi blir husägare till ett sprillans nytt hus, sen har jag drömmar om förlovning, bli gravid, köpa en storpudel och bli frisk bland annat. 

#2019lista