Vad blir detta års resa?

Förra året var det verkligen resans år, sex veckors resande blev det totalt utomlands och vad blir årets resa då?

Det är faktiskt inte riktigt planerat, vi har planer på att köpa en storpudel när huset är klart och vi vill kunna jaga med den och i England föder dom upp just det som vi söker, så årets resa kanske blir en roadtrip till England fram och tillbaka och sen komma hem med en storpudel. Annars har vi inga resor inplanerade eftersom att vi gör en av de största resor på annat sätt detta år, att bli med hus så vi båda ser faktiskt fram emot att bara vara hemma i vårt nya hem till sommaren med kanske en liten valp.

I går satt jag och pillade på vårt hus på husleverantörens hemsida, och det var så häftigt att se invändigt, vi kommer att ha mycket öppen planlösning som jag blev tokkär i nu när vi var på nybygget igen. Innan hade vi tänkt att ha en mittenvägg (öppet på sidorna) mellan matrummet och ena vardagsrummet men i går när vi testade att ta bort väggen blev det så himla fint och öppet. Satt även och pillade på badrummen och köket med färgval, det var inte lätt kan jag säga. Om två månader måste vi ha bestämt oss då vi lägger sista beställningen då.

Haha nu kom jag in på huset när detta inlägg faktiskt skulle handla om något helt annat, nämligen resor. Italien hade varit skönt att ha prickat av då jag verkligen vill dit och speciellt till amalfikusten, capri osv och vad jag har läst så är det inte så barnvänligt där då det är mycket gränder, backar och inte lätt att dra en barnvagn. Nu är inte jag gravid så det är ingen stress så men jag tror dom resor som blir nu blir sådana resor man gör utan barn, innan det är dags att vända kapitel och åka på massor av roliga barnsemestrar, charter, bamseklubb och sånt.


#amalfikusten - #capri - #drömhuset - #italien - #storpudel - #åretsresa