Du fann mitt hjärta

Jag har lite tid över så jag tänkte att jag slänger upp ett inlägg innan jag ska iväg på en väldigt intressant och lärorik eftermiddag vilket jag kommer att blogga om när jag kommer hem ikväll men först lite om besöket hos Albert och hans syskon i går. 

I dörren står blöta lockiga små valpar och viftar på svansarna när vi kom, så jäkla söta. Och sedan var det pusskalas och bus i 1,5 timme. Vi är så kära i dom små och nu har dom fått halsband så man ser skillnad på dom och tyvärr så fick jag en sådan conection med en av valparna i går, vi tittade på varandra och verkligen fann varandra, det var liksom Albert, det bara lös Albert om honom, lite det jag fasade för. Han kom till mig hela tiden och ville sitta bredvid, busa, pussas och tittade på mig med dom vackraste ögonen. Det var något med just honom, han fann mitt hjärta och jag hans. Varför jag säger tyvärr är lite för att vi inte vet vilken valp som faktiskt blir vår. Jag hoppas innerligt att ödet för oss samman. Alla valparna är så jäkla fina så. Det var bara den där conectionen som jag inte kan beskriva som var något extra speciellt. 

Vi fikade och pratade och sedan när det var dags att gå hade dom små liven somnat. 

Och jag bara längtar till nästa gång vi ska dit. Undra om dom känner igen oss nu? Vi är ju ändå där varje vecka. Mamman till hundarna är fantastiskt fin och trygg. I veckan ska vi beställa hundbädd och tygburen, nu vet vi storlekarna. Jag blir ju så tagen av alla valparna så jag glömmer bort sånt. 

Valparna är helsvarta men jag ljusar upp bilderna lite för att man ska tydligare se dessa vackra skapelser. 

Nu blir jag snart upphämtad av Lili på Djurens Ö. Mer om det senare idag. Ha en fin dag. 
#storpudel - #valp