Slipa upp det

Något jag verkligen tycker är en av de bästa sakerna i ett hem är golvet, det gör hela rummet, det är svårt att hitta det där rätta golvet som m an verkligen vill ha och med tiden slits det och tappar sin glans och blir matt och repigt, inget ljus eller liv kvar. Kanske har du husdjur som sliter på golvet ännu mer eller du kanske har barn och visst är det jobbigt att behöva byta ut golvet helt och hållet för att det är repor i det? Det blir ju massor av jobb, det tar tid och framförallt så kostar det mycket pengar. Läs mer om golvslipning istället och ta dit någon som slipar upp golvet så att det blir som nytt.
Kanske bor du mitt inne i stan i Stockholm, i en gammal lägenhet på Östermalm och lägenheten är jättevacker och inte minst golvet, men golvet har några år på nacken och du älskar golvet, slipa upp det istället och behåll det, golvet blir som nytt. 

Jag minns när jag köpte min första lägenhet, det var en nyproduktion och jag minns hur rädd jag var för att göra den där första repan i golvet, jag såg framför mig vilket jobb det skulle bli att behöva riva ut hela golvet för att få bort repan, jag skulle behöva leta någon annanstans att bo medan dom fixade, vilket jobb.. Och vilken tid. Vad bökigt, hålla på att sova på någons soffa eller så. 

Nu när vi flyttar in i vårt sprillans nya hus med dessutom en valp som kommer att springa runt så kommer det självklart att repas och slitas fortare men nu finns det ju en bekväm lösning för det. Så nu kommer han att få röja hur mycket han vill hemma, eller ja nästan iaf och jag kan släppa oron att behöva göra om hela golvet med tiden, nu kan jag bara njuta istället av vårt hem

Känslan av att gå på ett nytt golv är fantastiskt och jag var bara tvungen att lägga mig ner på det också trots byggdamm. Men när du anställer dom som slipar golv så är det garanterat dammfritt. Men här har hantverkare varit och då blir det givetvis massor av byggdamm. 

Har du det där vackra golvet som du vill behålla i kanske generationer, hur fint är inte det så välj golvslipning av golvet istället. Du får också 2 års garanti på golvet.





Allmänt | |
Upp