I morgon bygger dom upp vårt drömhus

Detta inlägg innehåller lite från i morse och en update då vi ska åka till tomten lite senare.

I morgon kommer det att hända massor där och jag kanske ska tälta där så jag inte missar en sekund, skämtåsido. Men redan i dag var det jobb där då byggelen drogs och lite sånt fix. Allt kommer i tid och uppbyggnaden av vårt drömhus börjar i morgon, så om fem veckor plus en dag kan vi kliva in i vårt hem för första gången, eller kanske inte, jag lär vara där som en hök varje dag, jag ska filma och fota massor så att ni får se hela bygget från början till slut.
En present som jag fick när jag fyllde år var bland annat rosa rosor som vi ska plantera på tomten, det kommer att vara en fin kontrast till vårt vita hus, funderar på om de kanske ska sättas längst ut på vinkeln så att man ser dom direkt när man kommer hem. Så blir det nog. 


Jag har verkligen tummen mitt i handen när det kommer till trädgårdsfix, men å andra sidan har jag ju inte fått en ärlig chans till att lära mig det heller, uppväxt på söder för att sedan flytta till villa när jag var tio år och sedan köpte jag min första lägenhet 2008 när jag flyttade hemifrån, hemma var det alltid föräldrarna som fixade tomten, å sen hade jag iof en uteplats vid min första lägenhet men den var väl sisådär två gånger två meter med gräsmatta och resten stenplattor. Minns den gången när jag skulle fixa gräset lite och gödslade med hönsgödsel, det var inte så populärt bland grannarna mitt i ett bostadsområde kan jag lova 🙈

I morgon börjar dom bygga upp vårt drömhus och alldeles nyss var vi där och kikade på grunden för sista gången. 😍