Bluebay resort på Zanzibar

Tänkte berätta lite om vårt hotell på Zanzibar, det var ett riktigt fint hotell, 5 stjärnigt och heter Bluebay resort och spa. Rummen var hur fina som helst, sängen var säkerligen tre meter bred och så skön. Badrummen var fräscha. Utsikten mot havet var underbar. Det var sjukt mycket mat, buffé som var superbra och stor och så hade vi liveband och afrikansk dans varje kväll. Hotellet låg precis vid havet och var superfint. Personalen var så bra och vi hade vakter var 30onde meter på stranden som hade överblick. Stranden var sagolik och poolen var jättefin. Jag har verkligen ingenting att klaga på. Här bodde vi en vecka direkt efter en vecka safari i Tanzania.

Det enda som var obehagligt var det tolvmannaplan vi flög dit i. Men jag tyckte ändå piloterna gjorde ett superbra jobb. Det tog 1,5 timme dit. Och det var en sådan upplevelse och så värt det när vi var framme sedan. 

Vi gjorde inte så mycket förutom att slappa vid stranden hela dagarna, tog promenader på stranden, doppa oss lite i havet men det var en hel del sjöborrar men mycket bad i poolen, biljard, goda middagar och mys och bara rå om varandra. Älskling var och dök en dag medan jag slappade på hotellet, just den dagen regnade det också.

Man levde verkligen här och nu när man var där, vi fattade nog inte riktigt vilka upplevelser vi var med om i Afrika och det är nog först nu jag har fattat det fullt ut. Den resan förändrade mig. 

Detta boende rekommenderar jag starkt i Zanzibar. 











Resa till Afrika 2019 | |
Upp