Sista valen

I dag skickade vi in allt det sista med huset och jag kan säga såhär, det kommer att bli väldigt ljust och fräscht hemma hos oss. Vi kommer bara att ha en fondvägg i sovrummet som kommer att vara i en mörk grå nyans och resten kommer att vara vitt. Jag tror att det kommer att bli jättebra och det går alltid att tapetsera eller måla om och då kände vi att då är det bra att ha vitt först och sedan när vi har flyttat in kunna ändra om vi inte är nöjda.

Kökets stänkskydd kommer att vara i vitt, och i badrummen valde vi helvitt, stora kakelplattor på tre väggar och sedan små rektangulära plattor i en fondvägg där handfaten kommer att sitta. Och ljust golv.

Golvet kommer att vara i samma färg överallt och det blir ett vanligt ekfärgat golv.

Jag är lite sugen på att måla en fondvägg i vardagsrummet i grått senare, lite "fabriksgrå" eller vad man kan kalla det. Men det kommer att bli i ett senare skede.

Vi ändrade om lite i dag också och där det var tänkt från början att ha sängen flyttade vi och i och med det ändrade vi om fondväggen till en annan vägg. Nu var vi ju tvungna att bestämma oss för hur vi vill möblera, vilket är svårt innan vi ens har flyttat in.

Vi är iaf helnöjda med det vi fick bestämma idag och med det har vi bestämt det absolut sista nu. 

Nu väntar vi bara på att huset ska komma om ca 2-3 månader. Snart kan vi bygga på vår lilla familj och öppna upp för nya kapitel i vårt liv vilket jag ser fram emot jättemycket.



Drömhuset | |
Upp