Midsommar/inflyttningsfest

Då coronan härjar i världen så blir det ingen inflyttningsfest detta år som tänkt utan nästa år på midsommar blir det istället vilket ska bli så himla roligt, det var min tjejkompis idé vilket jag inte tänkt på alls, haha. Planen först var ju att ha den på midsommar detta år men huset är inte klart tills dess och sedan började coronan härja, och då tänkte vi ha kräftskiva/inflyttningsfest i augusti men iom coronan så flyttar vi fram den ytterligare så att de vi vill ska komma kan komma, fan vad jag längtar. Det ska bli så jävla kul att visa våra nära och kära vårt drömhus.

🌼
Detta år blir en annorlunda midsommar, vi kommer att fira den med väldigt få personer men vi ska göra det bästa av situationen. Midsommar är om ca 5 veckor, vart tog tiden vägen? helt sjukt. Tiden går fruktansvärt fort och det får den gärna göra i någon månad till. 

🐾
Och om två veckor vet vi om vi får hem en liten prins i sommar, vi köar på en kennel som väntar svarta storpudelvalpar och jag hoppas innerligt att det blir en liten svart hane som vi kan ge ett hem till. I går fick jag bilder på tikens gravidmage, hur mysigt. Vi vet ju inte till 100% att vi blir med valp. Tänk om det bara blir tikar? Men jag hoppas verkligen.

🏡
Något nytt på tomten då, i nästa vecka börjar det att hända saker igen där så kika in här varje dag om ni är intresserade av att läsa både om resan till drömhuset och om allt annat som händer i vårt liv och som jag vill och kan dela med mig av här. Jag uppdaterar flera gånger per dag. 

👬👭
Annars då. I dag ska vi hem till våra vänner och se deras hus då dom blivit med villa och så blir det en gofika där på altanen. Tänk när vi kan bjuda hem folk, åh vad jag längtar till det. 

Detta inlägg innehöll många längtan, längtan efter huset, längtan efter valpen, längtan efter att få ha en rejäl inflyttningsfest och längtan till att umgås på riktigt i goda vänners sällskap. 


#inflyttningsfest - #längtan - #midsommar