Alla är vi bra på något..

Både jag och Albert blev jättetrötta efter en promenad nu på förmiddagen med en granne och hennes lilla valp som är drygt en månad äldre än Albert, det var en supermysig promenad på lite mer än en timme och nu ligger vi båda här i soffan och är helt färdiga. Till lunch blev det hemmagjorda pannkakor som jag blev sugen på och alla ingredienserna fanns hemma så det var bara och ställa sig och göra en smet, goda men fula blev dom.

Alberts sovställningar är en klass för sig 

I eftermiddag tänkte jag fortsätta med att plantera lite blommor i vår lilla tråkiga jordplätt på framsidan. Jag ser så mycket fram emot när de växer till sig (om det nu gör det) åh vad jag önskar att jag hade gröna fingrar och kunde få till det bra i vår trädgård, hålla blommor vid liv och så. Men jag lär mig så småningom.

Vad är jag bra på om varken pannkakor eller blommor och växter blir som jag vill, hmm. Alla är vi bra på någonting, jag är grym på att vårda människor, det är jag faktiskt. Jag kanske inte är den bästa på matlagning men såser är jag grym på. Jag önskar att jag kunde plantera och ta hand om blommor och växter, men jag är villig att lära mig och en dag har vi den där mysiga lummiga tomten, det är jag säker på. Jag är faktiskt bra på det jag brinner för, det jag lägger ner mitt hjärta och själ i. 

Kärleken till huset, tomten och området växer för varje dag som går och då har man verkligen hittat hem dit man vill bo. Albert trivs så bra han med och det är då skönt att bara kunna släppa ut honom på tomten. 2 promenader blir det minst per dag och sedan får han komma och gå lite som han vill. Han håller sig nära och är en riktigt duktig hund och han har blivit vår lilla "bebis" om man säger så. En bortskämd och en så fin hund i personligheten och alla som känner till rasen pudel känner till hans kennel han är ifrån och det är roligt för den är tydligen riktigt bra. Min lilla stjärna. Så glad över att just han kom till oss. Han förgyllar våra dagar varje dag.