Tanken med vår altan

Många av er har efterfrågat lite mer bilder på vårt hus, varför jag inte lagt upp något är för att det inte hänt så där jättemycket än, man betar av en flyttkartong eller två lite då och då och utsidan har vi inte börjat med förutom att vi faktiskt har målat huset både en och två gånger och vi är supernöjda m ed färgen. Vi blev så kära i grundfärgen så vi valde den nyansen. Från början var det tänkt att ha ett vitt hus.

Tänkte visa er vart runt huset vi planerar att ha en altan som vi kommer att bygga till våren, den kommer att bli stor vilket är superskönt. 


Här i själva vinkeln kommer vi ha en stor altan från det vänstra hörnet och ända ut hit där jag står plus lite till, en stor fyrkant. Sen kommer vi att ha staket på den och fixa så att det inte blir så mycket insyn. Längtar verkligen till att vi har altan, ser så, ja vad ska man säga, naket ut nu. Så vi har en utgång från matsalen och en från vårt sovrum. Så nästa sommar kan man kliva ut på altanen direkt när man vaknar om man vill det.
Sen kommer den att gå längst kortsidan där jag står och tar denna bild, runt till baksidan där den också kommer att bli relativ stor. 


Får se om vi sätter altan på hela den här leriga tråkiga gräsplätten eller om den blir lite smalare. Här ska vi nog öppna upp så att man kommer till altanen från ytterdörren, att vi tar bort det vänstra staketet där vid ytterdörren. Så att man även kan sitta på baksidan och njuta av den fantastiska utsikten vi har. Och att vår framtida bubbelpool får plats också. Så är iaf tanken att altanen ska bli. Sen ett härligt staket på det och en ombonad känsla.

#altan - #dröm - #drömhuset