Ögonbrynen gör mycket

Jag brukar sminka mig väldigt naturligt och är det något jag märkt som gör hela ansiktet i princip är ett par snygga ögonbryn, sakta men säkert börjar jag få till ett par snygga ögonbryn, jag använde ett serum förut för att få dom att växa på sig lite och nu håller jag på att forma dom och noppar dom inte alls mycket, minns inte ens när jag noppade dom sist. Jag vill ha dom lite ojämna, och inte spikrak, lite mer åt det busiga hållet och så vill jag ha ett par tjocka ögonbryn. Denna ögonbrynsmascara från Nyx brukar jag använda mig av för att få ett naturligt resultat efter jag format dom lite med en ögonbrynspenna. Väldigt bra. 

I går mötte jag upp sambon och sedan åkte vi hem och käkade thaimat och kollade på serien Älska mig. Den serien är så bra, nästan lite avundsjuk på er som inte har börjat sett den än som har en hel säsong plus några avsnitt till i säsong två, själv måste man vänta i evigheter på nästa avsnitt. 

I dag har jag en hel del saker som händer, håller på att beta av lite jobb just nu innan jag ska träffa en person jag inte har träffat på ett tag så det ser jag verkligen fram emot. Och ikväll är vi bortbjudna på middag till våra fantastiska grannar, ska bli supertrevligt. 

Men om jag kanske ska börja med att ta en dusch, kan ju inte åka iväg i nattskjortan även om den är så himla skön och något jag skulle kunna ha på mig 24/7, älskar denna rutiga nattskjortan från hm.
#nyx - #tips på ögonbrynsmascara - #älska mig